IT

IT

állásgarancia

2018. április 04. - zsofiam123

Találtam egy összefoglaló táblázatot ezekről a 4 (vagy több vagy kevesebb) hónapos képzésekről (a cikk alján van a táblázat):

https://index.hu/gazdasag/2017/10/26/ngm_kepzes_informatika_kozbeszerzes_training_360_yellowroad/

Ezek szerint egyedül a Codecool és a ReaktorLabs képzéséhez tartozik állásgarancia, az összes többi cég csak segít az álláskeresésben. Illetve a Yellowroad-dal és a T-Systems Akadémiával kapcsolatos leírást lehet még úgy értelmezni, hogy a tanfolyam elvégeztével garantálják a képzés utáni elhelyezést. Ez alapján lehet, hogy újragondolom, melyikre jelentkezem.

A Yellowroad angol és logikai tesztjeit sikeresen abszolváltam (61 és 68 % körüli eredményekkel), így továbbjutottam az interjúlehetőségre, ami skype-on fog zajlani jövő hétfőn vagy kedden. Nagyon izgulok.:)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://igytanulokprogramozni.blog.hu/api/trackback/id/tr2513810188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása